Gorgeous

14 Oktober 2011

Morgongåva- lite hud

Visa pattarna, visa pattarnaEn pojkröst, lätt förvrängd till det mörkare hållet, skriker inne i tjejernas omklädningsrum och ögonen lyser av förväntan och förvirring. Han väntar på en reaktion, kompisarnas bekräftelse och tjejernas skrik. Vet inte om ni känner igen det men om man stått i omklädningsrummet  efter gympan så vet man vad jag pratar om. Småkillar som trodde de vann poäng hos tjejerna genom att skrika och fröknar som lite argt (dock på låtsas) sa “nej inte skrika på tjejerna”. MEN om vi tjejer gjorde samma sak, skrek lite på killarna, då jävlar vettu! Har ett minne från 5:an då jag ville ge igen på killarna och gömde mig i deras omklädningsrum efter gympan och väntade… Jag såg hur de satt på sig de där stora färgglada duschmössorna, klädde av sig och gick in i duschen, då slog jag till, skrek DAGGMASK och sprang ut, såg ingenting i all stress men skrattade så jag nästan kissade på mig. Men skrattet varade inte länge, det blev samtal med fröken, fy och usch Anna, så gör man inte! Killar är killar men vi tjejer ska INTE göra så!

Kan bli full i skratt när jag tänker på jämlikheten när jag gick i skolan men djupare ska jag nog inte gå med risk för att hamna i meterlång text… Kontentan är i alla fall att man ska vara stolt över sin egen kropp, bestämma själv vad man vill visa och för vem (fint sagt Anna;-). Jag försöker köra på det som är bekvämt och känns bra (hur bra det nu kan kännas att stå i småbyxorna med en kamera+fotograf lutad över en ;-) Visst är det oftast nervöst innan man kör igång (alltså för den som står framför, jag står ju naken bakom kameran så jag behöver inte vara orolig;-) Men att sen se resultatet, precis som man är just nu (typ som Dove-reklamen) vilken ego-kick!

Jag tar en drös med morgongåve-bilder inför våren, sommaren och höstens bröllop. Jag visar långt ifrån alla med just den motiveringen att man måste få bestämma själv vad man vill visa och för vem, jag tänker inte vara den som står och skriker “visa pattarna” och hetsar någon att visa något som man inte vill… Därför är jag så glad och stolt att det finns tjejer som vill, som känner att det är ok att jag visar några bilder. Så en stor kram till dig, du strålar!

Smallpigart på och

Taggar: Anna Roström, Fotograf i Stockholm, lättklädda bilder i bröllopspresent, Morgongåva, Sagolika bilder, Smallpigart fotograf

 1. 11.10.15 Lotte

  Helt galet vackert!!!

 2. 11.10.15 Hanna

  Jag har sagt det förut, men måste säga det igen, dina bilder är grymma! Älskar att gå på bröllop, vill inte gifta mig själv men av dina bilder blir man bara så sugen – det ser så härligt underbart ut! :)

 3. 11.10.15 Erica Gilbertson

  så fint! duktiga duktiga du! <3

 4. 11.10.15 Fredric

  Mycket fina bilder på en jättefin tjej!

 5. 11.10.14 Ulrika - Fotograf u.norman

  Gud vilka vackra bilder! Speciellt sagolika närbilder!! Såå fina!

 6. 11.10.14 Bruden

  Känns overkligt att se sig själv på det sätt du lyckats fånga mig! Är SÅ glad att jag tog modet till mig att ge en sådan gåva till min man. Glädjetårarna som kom när han fick sin morgongåva var värt varje nervös liten känsla som fanns i kroppen. Men du Anna är ett sannt proffs! För ÅH va kul det var :D Skrattade ju som tok den dagen och kommer alltid minnas det med ett leende på läpparna. Nu kan jag dessutom stolt visa mina framtida barnbarn att man inte alltid varit gammal och skrynklig :P Så en stor kram tillbaka till dig Anna!

 7. 11.10.14 becca

  Vilka vackra bilder ! Underbart !

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Vi ser att du använder en gammal version av Microsoft Internet Explorer. SmallpigArts hemsida är byggd enligt moderna webbstandarder och kräver en nyare webbläsare för att upplevas. Uppdatera till Internet Explorer 9 eller laddar ner en alternativ webbläsare: