Personal

30 December 2010

2011- Bröllopsfotografens år

Jag vill driva det längre, jag vill ge något unikt och exklusivt, jag vill att 2011 ska bli det exklusiva året för Smallpigart. Med det menar jag färre uppdrag men med mer fokus på varje uppdrag, exklusiva tillval och så klart mer champgane till alla brudpar ;-) Jag vill ge något unikt, personligt och hållbart. Jag vill ge mer av mig själv och mina tokiga ideer. 2011 är därför startskottet för nya Smallpigart, som för övrigt även gått och blivit Aktiebolag.  Lilla grisen har blivit direktör Roström ;-)

Men innan dess vill jag blicka tillbaka till 2010, grisens år! Nej kanske inte grisens år men året då Sverige drabbades av bröllopsyra (låter som en sjukdom). Jag kommer alltid att minnas hysterin med det kungliga bröllopet och hur jag drogs in i det hela via SVT (se klippet). För er som missat så var jag med i SVT och fotograferade ett brudpar live (Louise&Andreas), se bilderna här. Men förutom all hysteri så har jag haft riktigt mycket tur 2010, uppdrag runtom i sverige och även utomlands, underbara kunder, roliga människor som vågar och vill ha personliga bilder.

Jag skulle gärna vilja visa alla bilder men för att få plats har jag valt ut några. BLANDAT FRÅN 2010.

Sist, ett stort tack till alla er som tittar in här ibland och tar er tid att kommenterar, det gör det hela så mycket roligare! Mer kärlek åt er och ett riktigt gott nytt år från mig, Gun och Gunde!

Taggar: Anna Roström årskrönika, Anna Roström smallpigart, bröllopsfotograf 2010, bröllopsfotograf 2011, SmallpigArt photography, Wedding photographer Sweden

 1. 11.01.11 Anna Roström

  Karin, värmer så otroligt mycket!!! <3

 2. 11.01.11 Karin Lindén

  Du är så säker & har sådan känsla – du är bäst och jag vill tacka för att du inspirerar oss andra som sysslar med samma sak: KÖR! Du kommer att gå långt.

 3. 11.01.11 Anna Södergran

  Åhhh, men hjälp vilket år du haft! Helt underbara bilder och kul att en bekants bröllop glimtade förbi också… :)

  Mina favoritfoton, som fick upp mina ögon för dig som fotograf förra året, är de med brudparet som sitter på en vacker rokoko-stol mitt i gatan. Helt geniala bilder som verkligen inspirerat… :D

 4. 11.01.10 Anna Roström

  ha, ha, ha hon är söt Signy, min nya assistent ;-) så typiskt att ljuset blev bättre dagen efter, men jag har skummat igenom bilderna och tror det gick bra ändå :-) Är så glad att få komma tillbaka till er varje år och ser fram emot att följa Signy och Valter steg! Stora kramar kalasbyxan anna ;-)

 5. 11.01.10 Linda å Signy å Valter

  Kära Anna! Jag blir så lycklig av dina bilder, du är superduktig Tack för senast, gissa om det blev ljust i vardagsrummet dan efter du var här- snön föll och in kom allt ljus som inte fanns när du var här….attans…men jag är övertygad att det blir bra iaf. många kramar Linda ps vilka fina strumpbyxor du hade, ds ps2, Signy har gått här hemma och “fotat” med en spelkonsoll hela helgen :)ds2

 6. 11.01.03 Anna Roström

  Anneli, tyvärr så är det bildspelet som gäller. Men du bör kunna kolla på bildspelet, ska fungera på alla datorer (utom iphone). Vad händer när du klickar på bildspelet? Om datorn inte har installerat Flash player är det bara att ladda ner (gratis). När du får upp bildspelet så kan du klicka på ikonen med fyrkanter, då kan du även kolla på bilderna i galleri utan musik och i egen takt. Hoppas det är till någon hjälp :-)

 7. 11.01.02 Anneli

  Har du din summering någon annanstans än bildspelet? Vill så gärna se men kan inte se ditt bildspel tyvärr. Och inte går det bläddra mellan bilderna heller :O((

 8. 11.01.01 Anna Roström

  Va kul att du skrev nu Caroline :-) Alltid så skojj med kommentarer men det är helt ok att bara kolla också ;-)

 9. 11.01.01 Hanna

  Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, vad som hänt i bloggvärlden under året osv.. Ha en trevlig dag!

 10. 10.12.31 Caroline

  Tittar alltid men kommenterar aldrig. Dumt va?

  Gott nytt år!

 11. 10.12.30 Hanna

  Det är vi som tackar för en grymt inspirerande blogg!!

 12. 10.12.30 Sonja {sodafoto}

  Underbar summering av 2010! Önskar dig ett riktigt EXKLUSIVT och gott nytt år – jag är säker på att du kommer att lyckas (och lite till!) med din målsättning för 2011.

 13. 10.12.30 Benny Ottosson

  Låter spännande. Stort, stort lycka till!

  Gott Nytt År

  mvh Benny

 14. 10.12.30 Sandra

  Vilket härlig bildsummering från 2010! Får mig verkligen att längta ännu mer till 2011 som är mitt och min blivande mans år :) Ser fram att se ännu fler vackra bilder här under det kommande året!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Vi ser att du använder en gammal version av Microsoft Internet Explorer. SmallpigArts hemsida är byggd enligt moderna webbstandarder och kräver en nyare webbläsare för att upplevas. Uppdatera till Internet Explorer 9 eller laddar ner en alternativ webbläsare: