Portraits

30 September 2011

I en liten del av Sverige

Jag vet inte hur många mil jag har gjort på vägarna i sommar, sett hålor, sett guldkorn, åkt fel, åkt fort men framför allt passerat många liv. Jag kan inte riktigt släppa det men i varje litet skruttigt hus längs vägen så bor någon, någon lever där, någon går ut genom dörren på morgonen och hem på kvällen. Vilka är de? Vad drömmer de om. Idag har jag åkt sisådär 60 mil, passerat rätt många hus med andra ord. När jag kom in i Brösarp (världens sötaste lilla stad) åkte jag förbi en äppelträdgård och ett litet hus. Där inne stod en kvinna vid träden. Hon hade slitna mysbyxor och en röd urtvättad tröja. Lång-bröst som skapade en famn som man bara ville krama (förlåt men det är bästa förklaringen jag har på en riktig mormors-hydda). Fick så god lust att svänga in och dricka kaffe i blommig kaffekopp, fråga vad hon gjort i livet, men av någon anledning så fortsatte jag åka. Nu ligger jag här på hotellet i Brösarp och fantiserar om vad som hade hänt om jag svängt in. Nästa gång jag får samma infall kommer jag svänga in. Dock med undantag för imorgon…

I morgon ska jag nämligen leka med Tessan, Danne och Esther. Har varit och kollat efter lekplatser hela dagen och även tagit med mig leksaker, hahaha såg helt sjukt ur när jag körde runt med en 1 meter stor leksak i bilen. Ni förstår sen när ni ser bilderna :-D I vilket fall så ska jag ha riktigt skojj, bröllop på Österlen är något av en dröm, grädden på kladdkakan vore om tanten från trädgården kommer till frukosten i morgon, hoppas!

ps. Både bilderna från provfotograferingen och bilderna på världens coolaste Esther är tagna i Stockholm tidigare i år. ds

Smallpigart på och

Taggar: bröllop österlen, österlen, SmallpigArt och vänner, Sverige bröllopsfotograf resa, Testshoot

  1. 11.10.04 Carina

    Vet vad du pratar om, har också funderat många gånger på samma sak. Så nyfiken på bilderna i alla fall, Österlen är otroligt vackert och paret verkar super härliga, fina bilder.

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Vi ser att du använder en gammal version av Microsoft Internet Explorer. SmallpigArts hemsida är byggd enligt moderna webbstandarder och kräver en nyare webbläsare för att upplevas. Uppdatera till Internet Explorer 9 eller laddar ner en alternativ webbläsare: