Wedding

24 Februari 2010

BRÖLLOPSFOTOGRAF, INTE SÅ TOKIGT JOBB!

I somras fotograferade jag Camilla och Roffes bröllop och nu i dagarna levererade jag en Coffe-table-book som de beställt. Självklart förväntar jag mig aldrig att en kund ska (förutom betala för beställningen) komma med presenter. MEN varje gång det händer så blir jag lika glad!!! Jag får en sån där lite klump i halsen av deras omtänksamhet och börjar nästa grina (ja jag vet att jag är blödig). Så när Camilla och Roffe gav mig fina blommor för något som de köpt så insåg jag, att vara bröllopsfotograf är fantastiskt!

När jag ändå är inne på samma spår så måste jag passa på att tacka ett par andra underbara kunder, Lina och Wille, för världens roligaste äventyr. Lina och Wille bjöd mig på en dyk-kurs som vi genomförde för några veckor sen. Under kursen så fotograferade vi med en undervattenskamera (engångskamera) jag försökte se ut som en smidig fisk under vattnet och hade sååå gärna sett resultatet av bilderna. Tyvärr så hade vi (observera att jag lägger över lite av skulden ;-) inte lyckats tagit en enda bild, fick besked från labbet att “det finns inget i kameran” så vad det med det! Nämnde jag att jag är fotograf ;-)  I vilket fall så hade jag så förbaskat kul, Tack Lina och Wille, nästa gång blir det bubbel!

Taggar: Anna Roström, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Stockholm, Bröllopsfotograf Sverige, bröllopsfotografering, bröllopspresent, SmallpigArt photography, Wedding, Wedding photographer Sweden

  1. 10.02.26 Idaho14@hotmail.com

    Om du bara visste hur avundsjuk jag är på både ditt jobb och din talang. Så underbara bilder. Varje gång, snacka om att leverera till 110%! Grymt. Du är en enorm inspirationskälla!!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Vi ser att du använder en gammal version av Microsoft Internet Explorer. SmallpigArts hemsida är byggd enligt moderna webbstandarder och kräver en nyare webbläsare för att upplevas. Uppdatera till Internet Explorer 9 eller laddar ner en alternativ webbläsare: