Wedding

02 Januari 2012

Brudklänning med stort B

En del hittar direkt andra letar i månader, jag tillhörde den grupp som letade i månader innan jag till slut bestämde mig för att gå till en skräddare och sy upp min egen bröllopsklänning. Så här några år senare så sliter jag mitt hår över alla fina bröllopsklänningar som kommit ut på marknaden. Jag fantiserar om att köpa flera av dem och leka bröllop på fritiden bara för att de är så fina! Och när den tanken inte längre stillar mitt begär så mentalshoppar jag brudklänningar åt alla mina ogifta vänner:)

Men nu har jag kommit till en punkt då jag inte kan mentalshoppa längre för att stilla begäret och tänkte därför trycka på er alla mina fina tips på brudklänningar :-D

Zetterberg- brud och aftonklänningar Vintage inspirerade brudklänningar i sidenchiffong och handgjorda spetsar, mmmmmm magiska.

Ida Sjöstedt couture nytänkande, unikt, skräddat och alldeles, alldeles underbara klänningar.

BY MALINA färg, chiffong och stilrena linjer, älskar tärnklänningarna!

Lars Wallin bridal skräddar kvinnokroppar på ett sätt som får en att drömma om att någon, bara någon gång få bära en Lars Wallin.

Eleferia brides dansk designer av brudklänningar med detaljer som gör klänningarna levande.

Så nu alla brudar 2012, nu är det bara ut och köpa klänningar för fulla muggar :-D För att få lite inspiration till er som funderar på att få något eget uppsytt så tänkte jag visa några bilder från Charlottas provning hos Lars Wallin. Charlotta fick dels en fantastiskt blå skapelse till middagen dagen innan bröllopet (kommer bilder på det sen) och en underbart vacker skapelse till bröllopet.

Smallpigart på och

Taggar: bröllop 2012, Bröllopsklänning, brudklänning, http://idasjostedtcouture.blogspot.com/, http://www.bymalina.com/wedding.html, http://www.elefteria.dk/brides/, http://www.larswallin.com/, http://www.zetterbergcollection.se/, Lars Wallin

 1. 12.01.08 Louise Alexandersson fotografier

  åh ja drömma går ju :)

 2. 12.01.03 Jeanette

  Åh vad jag beundrar alla dina fina bilder, specillt bröllops bilderna! Lite avundsjuk på att du får såna tillfällen att ta dessa vackra bilder :) Du ger mig motivation till att bli bättre som fotograf och en dag också få fota bröllops bilder ! kramar

 3. 12.01.02 Helga

  LOOOVVEEE

 4. 12.01.02 MayaLee Photography

  Åh vilken tur att jag har gift mig än! ;-) Nu har jag ju väldigt många tipspå var jag kan få tag på brudklänning!

  Vilka härliga bilder från Lars Wallin! Den där blåa skapelsen är ju så cool och brudklänningen alldeles, alldeles… underbar!

  Kram
  /Lotta

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Vi ser att du använder en gammal version av Microsoft Internet Explorer. SmallpigArts hemsida är byggd enligt moderna webbstandarder och kräver en nyare webbläsare för att upplevas. Uppdatera till Internet Explorer 9 eller laddar ner en alternativ webbläsare: