Family

Ekerö 14 Oktober 2014

Äppelflickans familj

De senaste 7 månaderna har jag varit tvungen att tacka nej till sååååå många familjefotograferingar. Vadå kan inte Mr president assistera? Svar nej, han är värdelös på att assistera, han är en liten diva som bara vill bli uppassad och få massage hela dagarna ;) Det känns så klart trist, syftar alltså på att tacka nej till fotograferingar. Massagen får jag inte säga är trist för den ingår tydligen i “föräldraledigheten” och kan således inte vara trist utan bara fluffig, rosa och helt enligt regelboken för vad man ska göra som presidentens assistent. I alla fall. Det löser sig sa gumman som sket i badkaret, snart kommer Mr President kunna massera sig själv lite mer och då kan jag få tid inte bara till bröllop och bildbyrå utan också till alla mina härliga familjer.

Med det sagt så tänkte jag presentera en av de få familjefotograferingar jag gjort i sommar. Äppelflickan Vanessa och hennes fantastiskt sköna äpplen (mohaaa Göteborgs humor, ehhh vänta man kanske säger päron, äsch ni fattar). För det har verkligen “råkat” bli äppeltema för Caroline & Mikael. När jag fotograferade deras bröllop 2011 så tog vi bilderna i en äppelträdgård på Lidingö. Så nu när Vanessa kommit till världen, ok det var ett litet tag sen hon kom ut men i alla fall, platsen var given. Äppelträdgården på Ekerö.

Taggar: bröllop och familjefotograf, familjefotografering, fotograf barn, Fotograf barn stockholm, SmallpigArt och vänner, SmallpigArt photography

 1. 14.10.15 Frida - FotograFia

  Otroligt mysiga bilder! :)

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Wedding

saint jean cap ferrat 18 September 2014

wedding at saint jean cap ferrat

I don’t know where to start. Should I tell you about the pink Villa Ephrussi de Rothschild set high on a hill, with dizzying sea views on both sides. Or Grand-Hotel du Cap Ferrat set on the tip of the Cap. Or the decorations. Or the wedding dress. Or Déborah and Carl (good looking, sweet and funny). You see, this wedding had everything. Amazing setting along with so many friendly people (by the way, I met Christina & Charles at the wedding, a sweet couple I photographed a year ago in Monaco when they tie the knot). As always it hard to describe a wedding in words. But I have a suprice for you, I got pictures ;-D

So, let me introduce Débora and Carl´s amazing wedding in France. Hope you enjoy it as much as I did!

Äsch, vad är väl en bal på slottet… den kan ju vara trist och tråkig och…alldeles, alldeles underbar! Jag fick nypa mig i armen lite då och då, ett rosa slott, Frankrike, lilla moi (och mitt crew i form av Mr President och hans snygga assistent + assistentens assistent (syster Carro a.k. Strålis). Dessutom hade jag turen att få med Lisa Wikstrand (med hennes crew) på denna resa. Jag tror inte ni förstår hur ovärdeligt det var. Så fort Mr president behövdes tankas upp fanns hon där som en superhjälte och tog fantastiska bilder medan jag ammade för glatta livet (ja det gjorde hon även när han inte tankades upp). Ni kan tänka er. Vi måste ha framstått som värsta storföretaget. Totalt blev vi 7 personer för att kunna fotografera ett bröllop :-D Skrattar lite åt det så här i efterhand men Mr President var inte så stor så jag ville ha hängslen och livrem. I alla fall. Hoppas ni tycker att jag fick ihop det trots amning och förvirring som medföljer ;-)

Taggar: Grand-Hotel du Cap Ferrat, SmallpigArt och vänner, smallpigart wedding photographer, Villa Ephrussi de Rothschild, wedding photographer France

 1. 14.09.19 xMx

  Herregud, fantastiska bilder!

 2. 14.09.18 Emelie Ohlsson

  Nä fyfan vad bra bilder Anna!!!!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Wedding

London 07 September 2014

Wedding in London

Piril and Igno had their wedding reception at The Connaught Hotel London and ceremony at Farm Street Church. They celebrated their wedding day surrounded by their close family and friends (pictures from the big wedding in Istanbul is coming up in a few weeks). It was an awesome day and I’ll be remembering my first wedding in London with the president (my son) it for a good while longer. Congratulations Piril and Igno and thanks for allowing me to be part of your day. Here’s a few photos…

Bloggen har minst sagt varit bortprioriterad under sommaren. Det blir lätt så under årets mest hektiska period, speciellt eftersom detta var första året som jag dessutom hade en liten president att ta hänsyn till. Men det positiva med att jag inte bloggat är att jag kommer kunna visa alla härliga bröllop jag gjort runt om i Europa nu istället. Så först ut. Piril & Ignos “lilla” bröllop i London (det stora fotograferade jag i Istanbul). Håll till godo:)

Taggar: Anna Roström destination wedding photographer, Farm Street Church, london photographer, The Connaught Hotel, wedding photographer london, wedding smallpigart

 1. 14.09.19 Sara

  Super-super fina bilder!

 2. 14.09.08 ida [fotograferat]

  Underbart, som alltid!

 3. 14.09.08 becca

  Gud så fint !

 4. 14.09.07 Lena

  Älskar det här Anna. Festbilder man blir glad av. Grymt!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Wedding

Höganäs 27 Juli 2014

magiskt bröllop i höganäs

Det är något fantastiskt över att få förtroende av någon. Fantastiskt och lite skrämmande. Ord som “vi litar fullt på dig” är befriande för en kreativ själ som jag, men med frihet kommer så klart ansvar. Här är någon som litar på dig till 300 %, nu måste du tamefan leverera, kom igen du rosa lilla gris. Lite så kände jag när jag satt i soffan hos min vän och kollega Lisa Wikstrand (som för övrig ska ha världens största kram för att vi fick bo hos henne, Simon & Elliot när jag var nere i Höganäs och fotograferade).

I alla fall, tillbaka till soffan. Ansvar. Här är det två människor som har sagt de gyllene orden, frihet och förtroende. Klart jag ville leva upp till deras förväntningar. Så där i soffan bestämde jag mig för att inte planera något inför Stefan & Sofies bröllop utan bara gå på känsla. För jag tror att med känsla så levererar jag. Ok jag låter lite hokus pokus men allvarligt, är man inte i nuet när man fotograferar kan inga förberedelser på jorden hjälpa. Och tro mig när jag säger att just den biten, förberedelser innan är inte allt, som relativt nybliven mamma så har jag blivit mästare på att skippa förberedelser och bara leva på volley.

Med det sagt så skulle jag vilja be er att titta på bildspelet (länk till höger) och så får ni själva avgöra om det var ett genidrag att köra på känsla. För mig kändes det bra i alla fall. Jag, Sofie & Stefan hade en magisk dag och jag hoppas att bilderna ska spegla det.

Taggar: Anna Roström, bröllop saluhall, Bröllop Skåne, Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf Sverige, Höganäs saluhallen, Lisa Wikstrand, SmallpigArt och vänner

 1. 14.08.26 Stacy Squires Photography

  Beautiful photos that will stand the test of time :-)

 2. 14.07.28 Ann Christin Bergman

  Du är bara bäst!!! Hoppas man får möjlighet att anlita dig när mina döttrar gifter sig.

 3. 14.07.27 Lina

  MAGI Anna!!!!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Wedding

saint jean cap ferrat 15 Juli 2014

wedding – saint jean cap ferrat

This wedding was… One word, amazing! Here is a sneak peek (yes I know, many pics for a sneak peek) from Deborah & Carl´s wedding at Saint-Jean-Cap-Ferrat. Enjoy :)

Min vecka kan se ut så här. Måndag till torsdag duschar jag om presidenten tillåter. Annars går jag runt med bröstmjölk och spyor över hela min kropp. Inte en gnutta smink så lång ögat kan nå, om man inte räknar barnbajs som smink. Fredag-söndag däremot så glider jag in på lyxigaste stället i Frankrike. Minglar runt bland klänningar som är dyrare än min bil, fotograferar och pratar amningsengelska (man byter ut 50 % av orden till svenska för att man inte hittar det engelska ordet).

Två världar kan man minst sagt säga. I alla fall. Innan jag går upp och lägger mig i de nerbajsade lakanen så tänker jag titta på smakprovet från Deborah och Carls bröllop och drömma mig tillbaka till rena kläder och champagne.

Taggar: grand hotel saint jean cap ferrat, saint jean cap ferrat, SmallpigArt och vänner, Wedding France, wedding photographer saint jean cap ferrat, wedding saint jean cap ferrat

 1. 14.07.16 Maria Eberfors

  Så fint och så vackert. Härlig känsla!

 2. 14.07.16 ida [fotograferat]

  Åh, helt underbara bilder!

 3. 14.07.16 Linda Griffin

  Magiska bilder!!

  Känner igen presidentfasonerna. Har en likadan hemma! ;)

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Vi ser att du använder en gammal version av Microsoft Internet Explorer. SmallpigArts hemsida är byggd enligt moderna webbstandarder och kräver en nyare webbläsare för att upplevas. Uppdatera till Internet Explorer 9 eller laddar ner en alternativ webbläsare: