Wedding

London 07 September 2014

Wedding in London

Piril and Igno had their wedding reception at The Connaught Hotel London and ceremony at Farm Street Church. They celebrated their wedding day surrounded by their close family and friends (pictures from the big wedding in Istanbul is coming up in a few weeks). It was an awesome day and I’ll be remembering my first wedding in London with the president (my son) it for a good while longer. Congratulations Piril and Igno and thanks for allowing me to be part of your day. Here’s a few photos…

Bloggen har minst sagt varit bortprioriterad under sommaren. Det blir lätt så under årets mest hektiska period, speciellt eftersom detta var första året som jag dessutom hade en liten president att ta hänsyn till. Men det positiva med att jag inte bloggat är att jag kommer kunna visa alla härliga bröllop jag gjort runt om i Europa nu istället. Så först ut. Piril & Ignos “lilla” bröllop i London (det stora fotograferade jag i Istanbul). Håll till godo:)

Taggar: Anna Roström destination wedding photographer, Farm Street Church, london photographer, The Connaught Hotel, wedding photographer london, wedding smallpigart

 1. 14.09.08 ida [fotograferat]

  Underbart, som alltid!

 2. 14.09.08 becca

  Gud så fint !

 3. 14.09.07 Lena

  Älskar det här Anna. Festbilder man blir glad av. Grymt!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Wedding

Höganäs 27 Juli 2014

magiskt bröllop i höganäs

Det är något fantastiskt över att få förtroende av någon. Fantastiskt och lite skrämmande. Ord som “vi litar fullt på dig” är befriande för en kreativ själ som jag, men med frihet kommer så klart ansvar. Här är någon som litar på dig till 300 %, nu måste du tamefan leverera, kom igen du rosa lilla gris. Lite så kände jag när jag satt i soffan hos min vän och kollega Lisa Wikstrand (som för övrig ska ha världens största kram för att vi fick bo hos henne, Simon & Elliot när jag var nere i Höganäs och fotograferade).

I alla fall, tillbaka till soffan. Ansvar. Här är det två människor som har sagt de gyllene orden, frihet och förtroende. Klart jag ville leva upp till deras förväntningar. Så där i soffan bestämde jag mig för att inte planera något inför Stefan & Sofies bröllop utan bara gå på känsla. För jag tror att med känsla så levererar jag. Ok jag låter lite hokus pokus men allvarligt, är man inte i nuet när man fotograferar kan inga förberedelser på jorden hjälpa. Och tro mig när jag säger att just den biten, förberedelser innan är inte allt, som relativt nybliven mamma så har jag blivit mästare på att skippa förberedelser och bara leva på volley.

Med det sagt så skulle jag vilja be er att titta på bildspelet (länk till höger) och så får ni själva avgöra om det var ett genidrag att köra på känsla. För mig kändes det bra i alla fall. Jag, Sofie & Stefan hade en magisk dag och jag hoppas att bilderna ska spegla det.

Taggar: Anna Roström, bröllop saluhall, Bröllop Skåne, Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf Sverige, Höganäs saluhallen, Lisa Wikstrand, SmallpigArt och vänner

 1. 14.08.26 Stacy Squires Photography

  Beautiful photos that will stand the test of time :-)

 2. 14.07.28 Ann Christin Bergman

  Du är bara bäst!!! Hoppas man får möjlighet att anlita dig när mina döttrar gifter sig.

 3. 14.07.27 Lina

  MAGI Anna!!!!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Wedding

saint jean cap ferrat 15 Juli 2014

wedding – saint jean cap ferrat

This wedding was… One word, amazing! Here is a sneak peek (yes I know, many pics for a sneak peek) from Deborah & Carl´s wedding at Saint-Jean-Cap-Ferrat. Enjoy :)

Min vecka kan se ut så här. Måndag till torsdag duschar jag om presidenten tillåter. Annars går jag runt med bröstmjölk och spyor över hela min kropp. Inte en gnutta smink så lång ögat kan nå, om man inte räknar barnbajs som smink. Fredag-söndag däremot så glider jag in på lyxigaste stället i Frankrike. Minglar runt bland klänningar som är dyrare än min bil, fotograferar och pratar amningsengelska (man byter ut 50 % av orden till svenska för att man inte hittar det engelska ordet).

Två världar kan man minst sagt säga. I alla fall. Innan jag går upp och lägger mig i de nerbajsade lakanen så tänker jag titta på smakprovet från Deborah och Carls bröllop och drömma mig tillbaka till rena kläder och champagne.

Taggar: grand hotel saint jean cap ferrat, saint jean cap ferrat, SmallpigArt och vänner, Wedding France, wedding photographer saint jean cap ferrat, wedding saint jean cap ferrat

 1. 14.07.16 Maria Eberfors

  Så fint och så vackert. Härlig känsla!

 2. 14.07.16 ida [fotograferat]

  Åh, helt underbara bilder!

 3. 14.07.16 Linda Griffin

  Magiska bilder!!

  Känner igen presidentfasonerna. Har en likadan hemma! ;)

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Wedding

Istanbul 30 Juni 2014

Istanbul wedding at Kempinski

Last week I had the pleasure to travel to Istanbul for Piril & Ignos wedding. The wedding was amazing and I ended up falling in love with Istanbul. To say the people were kind, thoughtful, considerate and downright lovely would be an understatement of epic proportions.

More photos from my adventure will be posted soon, but here’s a sneak peek of what’s in store…

Alltså. Istanbul. Jag hade nog lite fördomar när jag åkte dit. Tänkte att det skulle vara som Egypten med massa försäljare och människor som pratar med en (hemska tanke att okända människor pratar med en ;-) I stället var Istanbul något helt annat. Människorna var gudomliga, hotellet, maten, klimatet. Till och med min lilla president gav Istanbul högt betyg (kan ha att göra med att alla turkar lekte med honom konstant och fick honom att skratta högt). Så då förstår ni att jag inte skulle ha något emot att åka dit på bröllop igen. För just ja, bröllopet. Gigantiskt. En inramning som heter duga med havet som bordsdam (tyvärr fick festen och alla 400 gäster flyttas in i palatset för det började regna men i alla fall. Ett bröllop på ett palats. Helt ok det också.

Taggar: Kempinski hotel, Kempinski istanbul wedding, Kempinski wedding, smallpigart istanbul, wedding photographer istanbul

 1. 14.07.02 Piril & Igno’s London + Istanbul Wedding | Lucky Luxe Couture Correspondence | Letterpress Wedding Stationery

  […] of working with Piril and Igno across the globe to create our most lavish invitation suite to date. Click here to see a sneak peek of their wedding photos by Smallpigart. I only wish I could’ve seen it […]

 2. 14.06.30 becca

  Ljuvligt !

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Portraits

Stockholm 26 Juni 2014

fotokurs & midsommar

Jag vet att jag är aningen sen. Midsommar var tydligen förra veckan men va sjutton. Lite midsommarbilder så här några dagar efter kan inte skada. Anledningen till att jag vill passa på att visa dem är för att bilderna togs i samband med mina fotokurser jag höll för nybörjare förra året och nu vill jag kolla av intresset till fler kurser. Har nämligen fått en drös mail med med frågor om NÄR/OM jag jag ska ha fler kurser men inte riktigt haft tiden att sammanställa hur många det är som vill gå.

Så, är du sugen på att gå en idiotsäker nybörjarkurs så kommentera gärna med namn, mail och när det passar just dig bäst att gå kursen så jag får en bättre uppfattning om läget. Har som sagt namnet på er som mailet tidigare men tänkte passa på att fånga upp er andra här. Era kommentarer är inte på något vis bindande utan bara en intresseanmälan.

Taggar: Anna Roström, fotografering midsommar, fotokurs, fotokurs för nybörjare, idiotsäker nybörjarkurs, SmallpigArt och vänner

 1. 14.07.21 susanne kjöller

  En kurs med inriktning mot bröllopsfotografi vore fantastiskt. Kan i princip delta när som helst under hösten 2014. Mycket intresserad!

 2. 14.07.09 Susanna Appel

  Jag är en glad amatör. Vill gå kurs! :-) Helst helger.

 3. 14.07.03 Åsa Strålman

  Jag är intresserad! Helger!

 4. 14.06.28 Anneli Frölander

  Åååh, jag vill jättegärna gå kurs med dig :) Är inte nybörjare, men älskar ljuset i dina bilder och skulle gärna lära mig mer om det!

 5. 14.06.28 becca

  Herregud kvinna vad begåvad du är !

 6. 14.06.28 Emmalisa norrham.

  Jag är intresserad av fotokurs, men är bara nybörjare. //Emmalisa

 7. 14.06.27 Michaela, Misign

  Ja, jag vill jätte gärna gå en kurs :)
  Kul att se att du har studion på Ekerö, det har jag missat helt :P Bor där ute! :)

 8. 14.06.27 Annelie, inreda.com

  Jaaaaa hurraaaa klart jag vill! Kan när som helst ❤️ Kram annelie, inreda.com

 9. 14.06.26 Maria

  Jaaaa!!!! Jag var så ledsen att jag missade kursen förra året så jag vill jättegärna gå i år. Kan ej mitten/slutet av juli men annars flexibel.

 10. 14.06.26 Mia Lavett

  Jag vill (och behöver!! Har haft min canon som du rekommenderade en gång på bloggen orörd i 2 år typ för alla bilder blir så kassa :-) ) kan när som innan 18 aug och kvällar och helger efter det. Kram

 11. 14.06.26 Anna Karin

  Jag är tokintresserad! :-D Kan näääär som helst! ;-)

 12. 14.06.26 Angelica

  Jag är ingen nybörjare. Men är ändå intresserad av en kurs hos dig, eller kanske på något sätt kunna få se hur du arbetar tex vid bröllop?! Bor i lilla Motala, men det vore inga problem att ta mig till Sthlm :) Hör gärna av dig till mig! Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

 13. 14.06.26 Maria sundbye

  Caroline är ju intresserad men har ingen aning om när hon kan, är ju i Stockholm 1/v månaden på skola. Hör iallafall av dej på nåt vis så får vi se om tiden passar. Kram Maria Sundbye

 14. 14.06.26 Anna Kling

  Intresserad av fotokurs under sommaren dock inte vecka 30 i övrigt hyfsat ledigt

 15. 14.06.26 Annelie Mossberg

  Annelie Mossberg
  hatchepsut28@hotmail.com
  helg v 37 el v39.41,43

 16. 14.06.26 Louise

  Är inte nybörjare men en kurs hos dig låter vääääldigt lockande! Bor dock i Skåne men det kan ju alltid ordnas, föräldraledig “ledig” så typ när som.

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Vi ser att du använder en gammal version av Microsoft Internet Explorer. SmallpigArts hemsida är byggd enligt moderna webbstandarder och kräver en nyare webbläsare för att upplevas. Uppdatera till Internet Explorer 9 eller laddar ner en alternativ webbläsare: