Wedding

Stockholm 22 April 2014

Nordica photography

Dröm dig tillbaka till när du gick i mellanstadiet. Lite för stora tänder i förhållande till ansiktet. Brännboll på rasten. Potatisbullar till lunch. Men kanske det vi minns allra mest, kompisarna. Jag valde kompisar efter vad jag ville leka på rasten. Exempelvis om Linn ville leka med penntroll och Sara leka artist så valde jag Sara som kompis den dagen (för att jag ville leka artist då). Båda jag och Sara var då 100 % engagerade och uppe i leken, vi hjälpte varandra med dansstegen, kom med tips (ok vi skrek typ neeeeej nu ska du dansa bakom mig och vara tyst när jag sjunger) till varandra men ändå, båda ville samma sak med leken.

2008 fick jag frågan om jag ville vara med några andra fotografer och “leka”. Leken innebar att vi skulle jobba för en sund bröllopsfotobransch och ge våra kunder en kvalitetsstämpel. Men även att vi skulle finnas där för varandra med tips och råd.

Och nu kan jag avslöja att vi fått två nya “lekkompisar” och inte vilka kompisar som helst utan en av världens bästa bröllopsfotografer. Nordica Photography som består av Cole & Jakob är en av de största (alltså inte tjocka utan bara framgångsrika) i branschen. Och i och med att de bytt sin bas från Canada till Sverige så känns samarbetet mer naturligt. Jag tycker det är fantastiskt att de kommer vara en del av weddingphotographers.se och bara deras närvaro kommer höja nivån på den svenska marknaden.

För er som vill ha en djupare presentation av oss i nätverket och kommande evenemang så tycker jag ni ska klicka in på den nya hemsidan. Erika Gerdemark, min magiska hemsidegudinna har gjort ett hästjobb och skapat en helt ny sida för nätverket som verkligen är värd ett besök (eller flera för den delen). Och om ni föredrar att få alla nyheter (typ när vi ska ha träffar/mingel och sånt) via Facebook eller Google+ så klicka er vidare i länken till höger.

ps. Nätverket består av Erika Gerdemark, Alicia Swedenborg, Jenny Hammar, Lindísima, Nordica Photography och Smallpigart (jag). ds

Bilden på Nordica photography är fotograferad av Nirav Patel.

Taggar: nordica photography, weddingphotographers.se, weddingphotographers.se blir ihop med en av världens bästa bröllopsfotografer Nordica Photography

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Family

Ekerö 07 April 2014

Dagsljusstudio

Det här måste ha varit världshistoriens längsta bloggtystnad. Jag skyller allt på lite sömn och en son som äter mer än han sover (han är typ som en galen varg).

Men nu till något viktigt. Jag har insett att jag kommer ha svårt att sitta i studion/kontoret lika mycket som innan den närmsta tiden. Jag kommer resa en del under 2014 för att fotografera bröllop över hela världen och jag vill försöka få övrig tid med Bill & hans snygga pappa. Samtidigt vill jag inte säga upp min fina kontorsplats med den magiska dagsljusstudion.

Därför kommer nu en efterlysning…

SÖKES: Lagom galen och snäll människa som vill ha ett kontor med härlig dagsljusstudio på Rörstrandsgatan 44. Allt ingår (ja sånt man behöver på ett kontor, bord, stol, kaffe, skrivare, nät och kärlek av andra fotografer).
KOSTNAD: studion kostar 4700 sek/månad men jag är som sagt öppen för att dela platsen/kostnaden mot att jag kan sitta ibland när inte du är där.
LOKALEN: maila mig på anna@smallpigart.se så skickar jag lite bilder/ fixar så du får komma och titta och fika lite med mig.

När vi ändå är inne på bilder, här kommer några på Nora, Alve & Tuva. Tre sköna lirare som jag fått äran att fotografera flera gånger (senast när tvillingarna föddes). Jag älskar när fotograferingar blir röriga, när barnen styr, på något sätt tycker jag det blir mer på riktigt än när alla sitter snällt och tittar in i kameran.

Taggar: barn och familj fotografering, dagsljusstudio stockholm, efterlysning kontor, familjefotografering, smallpigart Anna Roström, SmallpigArt och vänner, tvillingar

 1. 14.04.17 Anna

  Otroligt fina bilder. Alla! Och såå fint ljus!

 2. 14.04.16 Cilla

  Så fina foton!

 3. 14.04.10 Melissa

  Wow Anna! dina bilder är alltid superfina men de här har något speciellt. Bilden på bebisen í klänning som står med ryggen mot kamera är sååå vacker. A work of art! :-) Hoppas ni mår bra! kram

 4. 14.04.07 Hanna

  Haha så sköna bilder. Älskar när dom ligger i en hög alla barnen!

 5. 14.04.07 Fotograf MissJeni

  Hade jag bott i Stockholm hade jag nappat DIREKT! :) Och vilka underbara bilder, älskar också när det blir rörigt och barnen är barn. Så härligt ärligt och kärleksfullt! Och de sista bilderna mot den ubersnygga väggen. I Love!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Personal

Stockholm 17 Mars 2014

Min son Bill

Ett brev till min son Bill.

Livet hade en plan. När jag stod i badrummet och stirrade på graviditetstestet den där dagen i juni 2013 vågade jag inte tro. Strecket visade svagt, som en tunn blå dimma. Hjärtat vibrerade och det kändes som varje slag fick min tröja att lyfta, kunde det vara sant? Vågade vi tro denna gång? Skulle vi få behålla dig? Lyckan hade ju bytts ut mot tårar för oss innan. Senast hade drömmen slutat med att din pappa satt och strök min hand medan jag sakta vaknade upp på sjukhuset efter att läkarna skrapat bort resterna av ett liv, ett missfall. Men nu fanns du plötsligt hos oss. Ett dimmigt svagt streck som gav mig ett lyckorus svår att beskriva med ord.

Om du var svag och dimmig till en början så förbyttes du snabbt till någon som ville ge sig till känna med råge. Under den varmaste sommaren i Sverige på 20 år gav du mig ett konstant illamående i 4-5 månader. Och även om illamåendet höll på att göra mig galen så var jag glad att du på något vis visade att du levde. Som den dagen jag satt i studion och plötslig kände något konstigt i magen. Trodde först jag ätit en dålig korv men den dåliga korven var din lilla kropp som rörde sig inom mig. Efter en gråtklump i halsen och ett samtal senare till din pappa insåg jag. Du fanns på riktigt. En liten människa, hälften din pappa hälften jag.

Vi gav dig flera namn. Mest flicknamn. När vi sen fick se att du hade en pung på ultraljudet tyckte vi att det var passande att även ge dig några pojknamn. Du fick heta Nelson. Ebbot. Bill och Baloo (det senare mest för att du låg över viktkurvan rejält ;-).

Du var självklar från början. Du fanns med oss under mina fotograferingar i Italien, Australien & Dubai. Din lilla kropp i min som rörde sig under tiden jag fotograferade och gjorde mig påmind om att du fanns på riktigt.

Vi pratade konstant om dig, din pappa och jag. Promenaderna på stranden i Australien handlade mycket om hur du skulle bli. Vem du skulle likna mest och hur vi skulle göra för att inte krama ihjäl dig. När vi ändå är inne på det där med våld. Dina små fötter sparkade mig blå dagarna i ända. Och varje gång du slutade sparka fick jag en klump i halsen. Rädd att förlora dig. Jag kan redan nu passa på att be om ursäkt för att jag skakade och petade på dig konstant för att känna dina rörelser.

Så plötsligt i lördags kom äntligen dagen. Dagen som jag drömt om sen jag stod med graviditetstestet i handen för drygt 42 veckor sen och stirrade på ett dimmigt blått streck.

Jag håller din lilla hand i min medan tårarna rinner. Jag kan inte sluta titta på dig. Jag ligger vaken och gråter floder (jävla hormoner) när jag ser dig ligga sovande i famnen på mannen jag älskar. Min älskade son Bill, välkommen till oss.

Född: 140315
Vikt: 3720
Längd: 53 cm
Namn: Bill Roström
Talang: kissa (han har utvecklingspotential)

Taggar: Förutom vänner och familj så vill jag tacka mina fina kunder som kommit med presenter, glada tillrop och massor av värme. Det betyder massor!

 1. 14.04.10 Brigitte Grenfeldt

  Du är inte bara (bara?) en helt enastående fotograf utan skriver så att hjärtat gör extra slag och ögonen kräver hushållspapper. Jag önskar er allt gott och många, många stunder av total lycka. Kram!

 2. 14.03.30 Therese cederblom

  Vilket fint brev! Man berörs verkligen! Lycka till med ert nya familjeliv… Varma kramar

 3. 14.03.28 Cilla

  Stort grattis och jag förstår inte hur du lyckats hålla det hemligt så länge! Och hur du ändå jobbade på trots att du var höggravid- eloge!
  Han är superfin och fick sig ett härligt namn BILL.

 4. 14.03.27 Sonja

  Men åh vad fint skrivet!! Känner så väl igen de där känslorna även om mina “små” hunnit bli nästan 7 och 9 nu. STORT grattis till underverket – njuuut och dofta på de små fjunen på huvudet. Det är en sån underbar tid! Grattiskramar

 5. 14.03.23 Lisa Almgren

  Vilka underbara nyheter och så fint skrivet! Stort grattis till er :) Många kramar från Lisa, Kristian & Alicia. Ps. Ser fram emot att få träffa underverket i sommar

 6. 14.03.21 Nicky and Johnny, Charlie and Chloe

  Oh Anna!! Congratulations!!! Reading your blog made me cry buckets , I am so happy for you that Bill is here safe and well. What a beautiful little man – I wish you all the happiness in the world.
  Enjoy those cuddles.
  hope to see you again soon, xxx

 7. 14.03.20 Camilla & Martin

  Dra på trissor! Vilken fantastisk nyhet! Välkomnen till världen finaste Bill. Många grattiskramar från Småland!

 8. 14.03.20 Ulrika - Fotograf u.norman

  Stort grattis till er underbart söta lille kille!

 9. 14.03.20 Malin

  Tänk att man kan bli så glad för någon som man inte känner… När jag såg din bild på instagram för några dagar sedan ropade jag glädjestrålande till min man “Va? Kan du tänka dig? Anna har fått barn!”. “Va, vilken Anna? “. “Öh, ingen som vi känner…”
  Hursomhelst – ett stort, stort grattis! :-) Kram!

 10. 14.03.20 Hélena Parmér

  Grattis till det största som kan hända :-)
  Det hade kunnat vara jag som skrev ditt inlägg, vi gjorde samma resa. Den totala känsla av overklighet, hopp, lycka och ovisshet när strecket syns. En känsla som förändras under resans gång till en självklarhet men med en ständig fladdrande rädsla att förlora det vackraste som finns. Idag är vår kille fyra år och det är en helt fantastisk resa. All lycka till dig, pappan och Bill!
  Kramar Hélena

 11. 14.03.20 Camilla

  Hurra! Gratulerer så mye fine deg! Nydelig gutt- og herlig navn! Har lest dette innlegget med klump i halsen & gåsehud, på HELE kroppen. Verdens beste opplevelse. Enig :)

 12. 14.03.19 Birgitta Nilsson

  STORT grattis till er son. Lycka till! Kram Birgitta och Lars

 13. 14.03.18 Lina Nydahl

  Stort grattis Anna, underbart att ni alla mår bra och snyft och snörvel över en fantastiskt vacker text. Stor kram Lina

 14. 14.03.18 Jessica Lund

  Men åh Anna, stort grattis! Vilken underbar nyhet!

 15. 14.03.18 Sofie Källström

  Vilket underbart brev Anna! Livets mirakel. Stort grattis till er efterlängtade prins! Kram

 16. 14.03.18 Karin linden

  Jag blir varm och glad av denna nyhet – en liten
  Mini-Anna hoppas jag – rolig, snäll, galen och fin. Men ge
  inte Bill en iPad på ett tag. Det där har vi ju snackat om. Näbbstövlar däremot. Kan du ha. På föräldramötena.
  Du kommer att bli bästa mamman. Vi andra kommer att klassas ut. Precis som med fotograferingarna.
  Jäkla Anna!
  Amma på!

 17. 14.03.18 Malin Sager

  Åh vad otroligt fint skrivet! Jag blir alldeles tårögd, så mycket kärlek. Tänk nu är er fina Bill hos er, en så söt liten kille :) Stort stort grattis och välkommen till världen Bill! Massa kramar!

 18. 14.03.17 Lisa Bjelkmar

  Så fin text! Stort grattis till Bill!

 19. 14.03.17 Louise

  Så vackert du beskriver det största under man kan vara med om!
  Stort grattis till lilla familjen! Njut av varandra!

 20. 14.03.17 Johanna A

  Men åååååh, vad underbart!! Mina allra djupaste, varmaste och innerligaste gratulationer till er! Här sitter jag, gravid i v. 22 och storlipar! =) All lycka till er!

 21. 14.03.17 Kjersti

  Grattis Anna och Henrik, vilken resa och jag sitter här med en klump i halsen. Välkommen Bill och du har fått en fantastisk mamma och pappa, ni får nu njuta av varandra och nu har du en prins och en Kung Anna.
  Kram

 22. 14.03.17 Mia R

  Åh vilken sorg och sedan vilken fantastisk lycka!! Stort stort grattis till Bill! En alldeles egen liten minigris

 23. 14.03.17 Sandra Lekander

  Grattis till er! Vad underbart att läsa. Ni har en underbar tid framför er. kram

 24. 14.03.17 Therese

  Ett jättestort grattis till er!!

 25. 14.03.17 Christina Grass

  Stort grattis till er! Vilka hemska prövningar ni gått igenom. Må solen alltid lysa på er! Kramar

 26. 14.03.17 Maja

  Men Anna! Stort stort jättestort grattis! Jag har, likt många andra, inte märkt ett skrutt av detta, din lilla hemlighetsmakare, trots att jag läser din blogg med jämna mellanrum! Men jag förstår om du inte vill basunera ut det om det blivit missfall. Jag är så glad för er skull! Vilken fin kärleksförklaring till er lilla Bill! Han är en lyckligt lottad kille som kommer till två föräldrar som kommer ge honom all sin kärlek! Lycka till med det nya livet som mamma! Det är det häftigaste man kan göra! Många kramar Maja!

 27. 14.03.17 Sara & Mattias

  Ett jättegrattis till er lille Bill, Anna! Vad härligt att Baloo äntligen ville komma ut! Hoppas allt gick bra vid förlossningen. :)
  Läser ditt inlägg, känner så igen mig i dina känslor, hela vägen, och blir alldeles tårögd och rörd. Har f.ö. kvar en hel del hormoner från Linnéas födelse för drygt 3,5 veckor sedan som ytterligare gör sitt till. ;) Visst är det fantastiskt att ett litet liv har blivit till av dig och din man!
  Vi önskar er all lycka med er lille prins och ser fram emot att få träffa er i juni när vi ska fota vår lilla prinsessa!
  Stora kramar från Sara, Mattias och Linnéa!

 28. 14.03.17 Lizette Vånemo

  Grattis!! Hoppas ni alla mår bra. Detta är starten på ett helt nytt liv som familj. Det kommer bli många omställningar men följ era magkänslor så kommer Bill bli en fin och omtänksam pojke/herre.

 29. 14.03.17 Elin S

  Det är ju bara för underbart att ni fått er lilla Bill nu! Han är så bedårande! Många grattiskramar från fam Strömblad!

 30. 14.03.17 Angelica

  Ååååååå stort grattis till er och välkommen ut till världen Bill. Här sitter jag med gråten i halsen efter att ha läst ditt fina brev. Förstår så din lycka :-)) njut, mys, pussas och kramas, kärlek kärlek kärlek för det kan man inte få för mycket av. Grattis igen och all lycka i framtiden:-) Angelica med familj

 31. 14.03.17 sofie

  men åh, GRATTIS !!!!!!!

 32. 14.03.17 Erica

  Det här måste ju vara socialamediers bäst bevarade hemlighet! Hade ingen aning!

  Grattis!!!

 33. 14.03.17 Jeanette "Nuttan"

  Tårarna rinner ner för min kind, så fint skrivet Anna. Jag känner verkligen för er o är så glad för er skull. En efterlängtad gosse är född o jag önskar er all lycka till o njut, varje sekund <3

 34. 14.03.17 Åsa Erkers

  Stort GRATTIS!!! Många kramar från oss i Örebro. Kram Åsa, Emil, Anton o Alvin

 35. 14.03.17 Helen Lind Jaktlund

  Så glad för er skull och vilken fantastisk beskrivning av er längtan. Små barn är så fulla av kärlek för dom kommer direkt från himlen.
  Stort grattis och allt gott
  Kram Helen

 36. 14.03.17 Charlotta och Ola

  Stort grattis till er lille son, vilket litet mirakel

 37. 14.03.17 Saša

  Nu grät jag några tårar också

 38. 14.03.17 Charlotta och Ola

  Stort grattis till er lille son, vilket litet mirakel

 39. 14.03.17 Isabella T

  Grattis, grattis i mängder till er!
  Och du, hormonerna har du säkert kvar ett tag ;) Jag hade det, kunde bara titta på honom och gråta för jag var så lycklig att han fanns och för att han var så vacker! Samtidigt var jag så sjukt rädd för att förlora honom!
  Idag är han åtta månader (på dagen) och jag gråter inte på samma sätt och jag går inte omkring och är rädd för att han ska försvinna, men jag svävar fortfarande på rosa moln! Att vara mamma och familj är bland det finaste som finns!

 40. 14.03.17 Linda - mamma till Selma

  Och har du berört denna mamma-till-en-snart-ettåring med din helt fantastiska text. Ett stort grattis till lyckan i livet! Ett stort grattis till er son <3 om du älskar honom så det gör ont nu, så kan jag meddela att kärleken BARA kommer växa. Och när han som snart-ettåring kommer klättra på dig som ett vilddjur, säger "mama" om och om igen, medans du försöker skriva en kommentar, biter sig HÅRT i armen i kampen om din uppmärksamhet, men ger dig en stor blöt puss mitt på munnen när du utbrister "ajaj". Ja.. Då kommer tårarna återigen att rinna och kärleken slå en ännu en gång. Grattis igen till ditt nya namn, det finaste man kan heta – mamma!

 41. 14.03.17 Sofia Daniels

  Anna, vad jag blir glad för er skull! Jag har väntat på det här inlägget och till och med hunnit bli lite nervös när det dröjde. All lycka till i en ny och underbar värld. Nu ska jag genast packa om vår BB-väska, inser plötsligt att det fattas ett par balla ormbrallor. :-)

 42. 14.03.17 Åsa

  Stort stort grattis Anna och Henrik till Er efterlängtade Bill, är så glad för er skull! Njut, mys och gosa ordentligt!

 43. 14.03.17 Fotograf MissJeni

  så stort grattis till er ♥♥♥ så härligt att se ert lilla mirakel. Välkommen till världen Bill !

 44. 14.03.17 Sussi

  Fantastisk fint skrivet!!!
  Sitter och gråter när jag läser din text… Vet precis hur det är att längta efter barn . Själv fick jag mitt älskade barn efter 6 års utredning, 3 missfall och en skrapning i v19….
  Och henne har du förevigat till perfektion med dina underbara foton…
  Stort grattis till dig och din man/ Nellies mamma

 45. 14.03.17 Louise

  Stort stort grattis! tänk att jag kan glädjas så med någon som jag inte känner. jag har varit där. två gånger. och nu, nu börjar de prata om när de ska flytta hemifrån:

  men det är ren, total lycka (inte att förglömma att alla inte får den starten) och det är bara att gråta på. njuta, förundras, förskräckas, skratta, glädjas. ert liv har fått en ytterligare dimension. fantastisk, overklig men samtidigt så naturlig.

  och jag kan lova. det blir bara bättre.

  stort grattis till ert nya liv, i dubbel bemärkelse.

 46. 14.03.17 Erika Gerdemark

  Så FIIIIINT! Så man blir tårögd. Vilken stark text Anna.

 47. 14.03.17 Maria Axelsson

  Fina Anna, här sitter jag o gråter;) Stort grattis!! Kramar Maria, Andreas och Astrid!

 48. 14.03.17 Karin

  Nu grinar jag… vad vackert skrivet… vilken cool morsa du kommer bli! All lycka till er alla tre1 <3

 49. 14.03.17 Malin

  Grattis Anna!
  Hade ingen aning om att du hade bebis i magen!
  Blev själv mamma för 3 månader sedan o kan säga att det blir bara mer o mer underbart för varje dag!
  Grattis o hoppas ni mår gott!

 50. 14.03.17 Anna N

  Grattis till er lilla familjemedlem!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Portraits

Australien 05 Mars 2014

Världen runt som fotograf

Det här blir ett sånt där skryt-inlägg i klass med “I´m so efterfrågad över hela världen”. Men när ni läser det så kan ni alltid tänka på äcklig flygplansmat, hårda hotellsängar, arbetsdagar på 15 timmar utan vila och fotsvamp (ja om man åker till ett väldigt varmt land och tvingas bära lackskor kan man få fotsvamp). Ni ser, jag är mästare på att måla upp den vackra sanningen ;)

I alla fall. Mitt schema för 2014 börjar likna president Obamas (minus privatflyg, säkerhetsvakter och viktiga möten om världsfreden och sånt.) Mitt schema är mer baguette Frankrike, kebab Turkiet, fish and chips London och rotmos Sverige. Själv är jag sjukt nöjd över upplägget. Flera bröllop i London, Istanbul och Frankrike (älskar att tvingas jobba där;) Men vi får inte racka ner på Sverige. Har flera magiska Sverigebröllop inbokade både i Stockholm och utanför som jag är sjukt peppad inför.

Tänkte att det kunde vara passande att kasta upp platserna som jag kommer vara på utanför Stockholm så ni som är sugna på att boka fotografering i området har en chans att ropa “komsi, komsi dig vill jag boka”. Sä här kommer schemat som det ser ut för stunden.

England London 14.06.07 // Sverige Höganäs 14.06.14 // Turkiet Istanbul 14.06.21 // Sverige Järna 14.06.28 // Frankrike Saint-Jean-Cap-Ferrat 14.07.05 // Sverige Österlen 14.07.19 // Frankrike Maximin de la Sainte Baume 14.08.02 // Sverige Göteborg 14.08.16

Och just ja, bilderna. En skitsnygg tvåbarnsmorsa som nyss levererats till bildbyrån (alltså inte hela hon, bara bilderna). Det ni.

Taggar: Anna Roström, australian portrait photographer, destination wedding photographer, france, Istanbul, London, smallpigart wedding photographer

 1. 14.03.06 Anna Roström

  Tack gulliga!

 2. 14.03.06 anneli

  Skryt? Det där är inte skryt, det är ren fakta! Du ÄR fantastiskt duktig. Underbara bilder.

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Family

Jungfrusund 24 Februari 2014

Vad är ditt smeknamn?

Snor-Claes, Losk-Arne, Lena-i-backen eller bara rätt och slätt pant-Anna. Så kan man heta om man bor i Ludvika.

Sitter här och funderar på om det är en småstadsgrej, att man sätter udda smeknamn på varandra? Tycker det kryllar av roliga smeknamn dänne hemma och namnen har ofta ett substantiv framför det riktiga namnet (förresten lär mig aldrig vad skillnaden på adjektiv och substantiv är men fick hjälp av en gullig läsare att skriva rätt :). I alla fall. Smeknamnen beskriver ofta något om personen, vad de gör, vem de är släkt med eller om personen har koppling till en händelse som är känd för alla. Typ som snor-Claes, han hade en period då han var väldigt snorig och snoret rann alltid i två streck från nästan, från den dagen blev det snor-Claes, enkelt och beskrivande. Jag däremot fick bara smickrande smeknamn, eller vänta, jag fick ofta höra pant-Anna (ok jag var tankspridd som barn) eller Lundbergs dotra (dotter) dvs ambulans-Lasses dotter.

På ett sätt är jag glad för alla dessa smeknamn, det var tydligt vem man pratade om. Och en bonus är att jag idag är grym på att hitta på namn. Jag sätter smeknamn på allt och alla. Människor, bilar och saker. Snygg-Henke, Bajs-Karin, Stor-patte (finns även en Lill-patte men dock ingen hängpatte än). Mitt senaste geniala drag var att börja kalla min syster för strålis. Syster Carro besitter nämligen en fantastisk sida där hon ibland oroar sig över allt och inget. Jag tycker det är underbart roligt. Typ som att strålning kommer igenom hennes väggar i lägenheten. Vi brukar skämta om att hon går runt med folie på huvudet i lägenhet för att skydda sig från strålningen, och där kom namnet. Strålis. Världens finaste Strålis för övrigt.

Däremot så ska jag bespara lilla Arvid på bilderna ett smeknamn utan kör enbart på dödssköna-härliga-supersöta-Arvid.

Kramar från lillgrisen-Anna

Taggar: Anna Roström photographer, Anna Roström photographer Sweden smallpigart, familjefotografering, Fotograf i Stockholm, smallpigart family portrait Stockholm

 1. 14.03.14 Klara

  Alltså du är ju otrolig människa!! Får man fråga när du började fotografera seriöst? Så man vet hur lång tid det kommer ta innan man har kommit upp i din nivå! ;) Haha!

 2. 14.03.11 Anna Roström

  Hahaha det där var snäppet värre än i Ludvika :-D

 3. 14.03.10 Marlene

  Du måste bara se den här filmen angående smeknamn :) https://www.youtube.com/watch?v=B7pxHtAlGQo
  Klicka dig fram 1 minut och lyssna och njut ;)

 4. 14.02.24 Anna Roström

  Hehe typiskt mig. Du ser Victoria, väldans dålig minnesregel när jag ändå skriver fel :) ska hitta på en egen ramsa som jag inte glömmer ;)

 5. 14.02.24 Victoria

  Hihi, måste bara tips om att det är substantiv och inte adjektiv som är namn på ting ;)

  Underbara bilder som vanligt!

 6. 14.02.24 Becca

  Så fint !!

Din kommentar har skickats.
Din kommentar har skickats.

Vi ser att du använder en gammal version av Microsoft Internet Explorer. SmallpigArts hemsida är byggd enligt moderna webbstandarder och kräver en nyare webbläsare för att upplevas. Uppdatera till Internet Explorer 9 eller laddar ner en alternativ webbläsare: